+31(0)6-11127503 info@yogalike.nl
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:00 Zaterdag: 08:30 - 17:00 Zondag: Gesloten

Over Ons

Lieve mama’s 🤰🏼, helaas werkt contactformulier 🗂️rechts nog niet 🤷🏻‍♀️- aanmelden of vraag stellen kan via e-mail info@yogalike.nl of mobiel 0611127503 🙏 graag tot ziens 👋

Van harte welkom bij YOGALIKE

Ik, Masha Koning, heb YOGALIKE in 2016 opgericht. Vanaf 2009 ben ik al actief als docent.

Mijn missie: yogalessen geven met tastbare resultaten tot gevolg, waarvan je in het dagelijks leven volop van kunt genieten.

Want yoga is veel meer dan een uurtje bewegen op een mat. Het maakt je niet alleen bewust van je lichaam, maar ook van hoe je in het leven staat. Yoga brengt rust en ontspanning in het hoofd en in het lichaam. Op de mat kom je jezelf tegen en leer je om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van je eigen lichaam.

Yoga is een life-time-partner: men kan yoga beoefenen gedurende het hele leven en aanpassen aan de behoeften van het moment. Zwangerschap is zo een periode wanneer het lichaam is aan het veranderen, er gebeurt zo veel in het leven en juist dan is yoga de veilige baken die houvast geeft. Als je kindje er al is, help yoga je weer met herstel en aansterken.

Dit mooiste missie en passie voor yoga heb ik omgezet in een eigen yogaschool. Met een gezellige lounge waar de thee altijd klaar staat. Samen met ons team van docenten heten we je graag van harte welkom!

Masha Koning

Ik met Keïra mijn lieve dochtertje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *