+31(0)6-11127503 info@yogalike.nl
Maandag t/m Vrijdag: 08:30 - 21:00 Zaterdag: 08:30 - 17:00 Zondag: Gesloten

Partner les

Dit bericht is voor alle mannen die voor hun vrouw of vriendin meer willen betekenen tijdens geboorte van jullie kindje dan alleen fysiek erbij te zijn.

Dit is je kans om te leren wat je kan doen om je partner te helpen. Intuïtie en ervaring brengen je ver. Tenslotte, jij kent je partner beter dan alle andere mensen, die jullie op die dag gaan bijstaan.

Mag ik haar aanraken? Wat moet ik zeggen? Ik wil helpen, maar wat kan ik dan doen? Dat zijn de vragen, waarop je antwoorden krijgt tijdens partner les bij Yogalike, met mij. Voor actuele informatie over de data en tijden stuur mij een bericht door contact vorm hiernaast in te vullen.

Informatie en praktische oefeningen die we samen doen, zullen laatste twijfels weg nemen en je zekerheid geven over wat je doet.

Jullie leren handige tips en manieren die jullie direct kunnen toepassen.

Zie jezelf als een coach van jullie kleine team: vader, moeder en baby. Na maanden oefenen is het zo ver. Moeder zorgt voor de baby, maar wie zorgt er voor haar? Jij natuurlijk! Jij bent haar rots in de branding, jij bent haar veilige haven, jij bent haar anker en woordvoerder, zodat zij het mooiste werk in de wereld kan verrichten: leven aan jullie kindje schenken.

Ook wanneer jij extra steuntje nodig hebt, kan je terug denken aan je training om vertrouwen in eigen kunnen terug te krijgen.

Want alle baby’s in een sfeer van warmte, rust en vreugde horen geboren te worden en ouders hebben recht om met tevredenheid naar de geboorte terugblikken.

Masha Koning

Yogalike